Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În aceste zile mai multe nume au fost vehiculate pentru a se realiza primul guvern sub mandatul de premier al lui Ludovic Orban. Şi pe cât de greu se naşte acest guvern, pe atât de controversate sunt alegerile ce ni se aruncă în ceas de seară pentru diferite posturi.

Guvernările PDL cu greu pot fi uitate de către populaţie şi nu atât din cauza tăierilor colosale de salarii(ce se puteau rezolva uşor ca şi acum: prin inflaţie şi nu prin distrugerea încrederii în economia naţională), cât mai ales datorită numeroaselor scandaluri de corupţie din perioada respectivă.

Tocmai de aceea electoratul a şi taxat acest partid, de altfel unul puternic, cel puţin financiar, şi l-a eliminat de pe scena politică din România. Cei de acolo s-au ascuns care încotro au apucat, dar mai ales în interiorul PNL. Cum au făcut acest lucru nu cred că este prea greu de presupus. Românii s-au săturat de cei vechi, de figurile politice prezente pe scena românească în ultimii 30 de ani.

Integral pe Adevărul