Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 20 de animale, vaci şi porci, au ars de vii într-un incendiu care a cuprins, marţi dimineaţa, o locuinţă din localitatea Botoşana, judeţul Suceava. Pentru stingerea incendiului au intervenit opt echipaje ale pompierilor militari şi voluntari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un puternic incendiu a izbucnit, marţi dimineaţa, în localitatea Botoşana, în care au ars două vaci, trei viţei şi 16 porci. Flăcările au distrus şi acoperişul locuinţei, depozitul de furaje şi adăpostul de animale.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit şi la anexele gospodăreşti, cu pericol de propagare la vecinătăţi. Au ars: acoperişul locuinţei pe aproximativ 170 de metri pătraţi, depozitul de furaje şi adăpostul de animale, corp comun, pe aproximativ 150 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 60 de metri pătraţi, circa 4 tone de fân, 20 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri din gospodărie (casnice, utilaje agricole etc.). S-au degradat pereţii portanţi şi tavanul casei. În incendiu au pierit două vaci, trei viţei şi 16 porci”, au anunţat reprezentanţii ISU Suceava.

Integral pe Gândul