Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

1. Șocantă plîngerea lui Liviu Dragnea legată de felul în care Viorica Dăncilă și-ar fi plătit angajații la cabinetul de europarlamentar. La fel de șocantă este și plîngerea care ar putea duce la desființarea PSD. Nu știu alții ce zic, dar mie mi se pare că, imediat după arestare, Liviu Dragnea a căzut la nivelul lui Victor Ponta. Sau chiar mai jos.
2. O comisie didactică de la ASE l-a marcat pe Darius Vâlcov cu măreața îndeletnicire de plagiator. Profesorii de la ASE susțin că 25% din teza de doctorat al creierului financiar al PSD este plagiat. Vă reamintesc șirul de editoriale în care am scris despre această luminăție fără operă. Am bătut tot internetul și n-am găsit un articol mai de dai Doamne, semnat de cel care i-a călăuzit pe Liviu Dragnea și Orlando Teodorovici în marile lor creații financiare, inclusiv fiscale.
3. Mă tem că principala luminăție financiară a adversarilor PSD-ului, Florin Cîțu, este egală în fabulații cu Darius Vâlcov și Orlando Teodorovici.
4. Merită subliniată contribuția Emiliei Șercan la campania anti-plagiat. De cîțiva ani buni, Emilia Șercan a făcut de una singură cît n-au făcut organismele statului și nici comisiile de validare a doctoratelor. Dacă breasla jurnaliștilor ar mai fi fost pe picioarele ei, ar fi putut să-i acorde Emiliei Sercan un mare premiu. Iar guvernul României, să-i finanțeze o fundație sau o asociație care să se ocupe cu vînătoarea de plagiatori și cu inventarierea lucrărilor luate cu lopata din operele altora.

Integral pe Cotidianul