Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a afirmat luni, după şedinţa grupurilor parlamentare PSD, că social-democraţii au greşit că l-au protejat pe Călin Popescu Tăriceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru începerea urmăririi penale.

Întrebată dacă protejarea liderului ALDE, în cazul începerii urmăririi penale, a fost o greşeală a PSD, Dăncilă a răspuns: „Cred că da. Eu nu am fost parlamentar, deci nu am votat", transmite Mediafax.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Petre R. si Ion Iliescu sunt vinovati si cu fraudarea Bugetului Tarii - cu sute milioane Euro, ipochimenii fiind este autorii nelegalei Legi cu "revolutionarii", care impostori, sunt platiti fraudulos cu terenuri, spatii comerciale, indemnizatii-pensii, gratuitati, ce au secatuit Bugetul, si nu se mai termina. Nici o Tara din lume, nu cloceste semenea aberatie de Lege, sa plateasca unor indivizi auodenumiti "rivolutionari" - al caror numar creste continuu de 30 ani, bani si beneficii strigatoare la cer. Singurii revolutionari sunt cei aflati la 2 m sub pamant, nu sunt derbedeii cu patalamale scrise pe genunchi. Urgent, abrogarea "revolutionarilor", platiti fraudulos din Buget.

22 octombrie 2019 10:19

Maria Eu personal nu accept ca Romănia să fie marginalizată în Lume fiind scoasă din Consiliul de Securitate al ONU că ”Proasta Romăniei” (Oprișan, Baronul PSD-ist a inițiat căutarea asta pe Google primul) s-a apucat fără nici o noimă să se laude evreilor americani la Washington că ”Guvernul ei mută ambasada in Israel” încălcînd toate deciziile prealabile ONU și UE....cînd noi în toată istoria noastră am avut o poziție echidistantă cu ambele părți din conflict....Sau mai recent cînd Madama Dăncilă a propus-o pe prietena de shoppind de la Bruxelles, Rovana Plumb pentru Comisar European și a fost rejectată din prima de Comisia JURI că-i ”puțea” dosarul iar apoi ce-a făcut ”Proasta Romăniei”, l-a propus pe Dan Nica,un alt șpăgar renumit din Clanul PSD-ist dînd ”chix” și cu ăsta de toate Agențiile Străine de Știri ne-au vorbit țara iar de rău.....Romănia riscînd acum să piardă poziția de Comisar în Comisia Europeană....Eu n-am să tac niciodată că nenorocitul ăsta de PSD-ism a sărăcit țara ( 32 % din popor trăiește sub limita subzistenței, cca 800 000 de copiii se duc nemîncați seara la somn), a needucat voit tinerele generații ( 40 % din absolvenți sunt analfabeți funcționali iar din 5 copiii intrați la scoală în clasa 1-a mai termină doar 3 copiii liceul, restul abandonînd școala, au distrus învățămîntul industrial și profesional încurajînd cu Abramburica lor Fabricile de Diplome) și s-au preocupat doar de Baronism, Nepotism și Hoțism...Am desfăcut o sticlă de șampanie cînd Moțiunea de Cenzură a trecut....și voi mai desface încă o sticlă după primul tur de scrutin cînd impostoarea Dăncilă v-a fi clasată a 4-a pe Listă la Prezidențiale....Uite la ”Proasta Romăniei” Dăncilă ce zice: Mă gândesc să îl suspend pe Klaus Iohannis.....Haida-de !!!...

22 octombrie 2019 5:56

Marius Pai de mai Viorico nu va acoperiți voi mereu unul pe celălalt??? Tăriceanu e un hot dovedit de procurorii austriecii și PSD a știut lucrul acesta când au votat pentru neridicarea imunități. Voi o să plătiți politic că l-ați acoperit și el va fi înhățat după ce se va instala noul guvern că așa este in politică dar ce sa ști tu.

21 octombrie 2019 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.