Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a declarat luni, la Ploiești, că îi invită pe contracandidații săi la prezidențiale Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la „o dezbatere despre parcursul României”. Barna vrea „o dezbatere cinstită”, în fața cetățenilor, care să aibă loc înainte de primul tur al prezidențialelor.

„Invit în mod public și oficial și pe președintele Iohannis candidatul PNL și pe doamna Dăncilă, candidatul PSD la o dezbatere despre ce fel de Românie vrem să vedem mai departe, o Românie în care ridicăm din umeri dacă ne dispar pădurile și o Românie în care lucrurile trebuie păstrate în această logică, de pe azi pe mâine, sau o Românie modernă și o Românie performantă? Eu am niște puncte de vedere, sunt convins că și domniile lor au diverse viziuni despre cum ar trebui să arate România. Îi invit la o dezbatere deschisă, transparentă în fața cetățenilor despre cum trebuie să arate viitorul acestei țări”, a declarat Barna.

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce Kurrupt Eu eurovizionar fiind știu cum doresc să arate gaura kurcubeului tricolor. Întrebucerea pe care eu, purtătorul de vaselină al Uniunii Sodomizați România, împreună cu Klaussfinkter Wurst Johannis, dorim să i-o punem lu Veorika ecce următoarea: De ce îți pute fofoloanca, fă proasta drakului?

21 octombrie 2019 20:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.