Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Watchmen“, serialul dramă cu actorii Regina King şi Jeremy Irons în rolurile principale, are premiera pe HBO şi HBO GO.

Scris şi produs de Damon Lindelof, câştigătorul premiului Emmy pentru „Lost“, „Watchmen“ are premiera pe 21 octombrie la HBO şi pe HBO GO. Bazat pe romanul grafic omonim, serialul are nouă episoade, iar Nicole Kassell îl regizează pe primul.

Acţiunea serialului are loc într-o realitate alternativă în care supereroii sunt consideraţi răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluţie. Acţiunea are loc în Tulsa, Oklahoma, la trei ani după ce a avut loc un atac rasist asupra poliţiei şi familiilor acestora, atac cunoscut sub numele de Noaptea Albă. În urma atacului, poliţiştii poartă acum bandane galbene pentru a-şi proteja identităţile, în timp ce membrii grupului din spatele atacului, The Seventh Kavalry, poartă măşti alb-negre „Rorschach“. Plin de stil, umor negru, muzică şi acţiune, „Watchmen“ este o dramă care urmăreşte un grup de supereroi, care se confruntă cu probleme personale şi etice, la limita neclară dintre bine şi rău.

Integral pe Adevărul