Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va avea o discuție cu Ursula von der Leyen despre situația comisarului României. Dăncilă a lansat un nou atac la Klaus Iohannis, spunând că la Bruxelles s-a comportat ca un candidat la Președinție, nu ca un președinte în funcție.

„Toate statele membre privesc către România și vor să vadă ce facem aici. În loc să negociem pentru politica agricolă comună, pentru politica de coeziune… Se discută cadrul financiar multianual la Bruxelles. Noi avem un președinte care e interesat doar să câștige alegerile și după el, potopul. Deci nu ne interesează ceea ce se întâmplă cu această țară și cu imaginea noastră pe plan extern”, a declarat, duminică, Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă are un semnal de la Ursula von der Leyen în privința comisarului european din partea României, Viorica Dăncilă a lansat un atac la președintele Klaus Iohannis care a discutat cu președintele CE, cerându-i să nu numească un comisar din partea PSD.

Integral pe Cotidianul