Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rafael Nadal, câştigătorul a 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, Maria Francesca “Mery” Perello. O ceremonie organizată pe insula natală a tenismanului în vârstă de 33 de ani.

Castelul Sa Fortalesa din Pollenca (deţinut de un lord britanic) a găzduit 350 de invitaţi. Printre ei s-au aflat fostul rege al Spaniei Juan Carlos şi regina Sofia, staruri ale tenisului spaniol, precum David Ferrer, Feliciano Lopez, Marc López şi Juan Mónaco, dar şi cântăreţul Julio Iglesias. Mireasa a purtat o rochie a creatoarei catalane Rosa Clara. Mery Perello, 31 de ani, este supranumită “Xisca” în presa iberică, l-a cunoscut pe soţul ei prin intermediul prietenei sale din copilărie Maribel Nadal, sora celebrului tenisman. Relaţia lor, marcată de o mare discreţie şi de foarte puţine apariţii publice, a început în anul 2005.

La fortăreaţa din Mallorca, întinsă pe o suprafraţă de 87000, au fost luate măsuri de securitate excepţionale – nici invitaţii, nici personalul nu au voie să aibă asupra lor telefoane mobile. Pe acest domeniu s-a căsătorit şi jucătorul de la Real Madrid Gareth Bale, iar în 2016 BBC a filmat thrillerul “The Night Manager”.

Integral pe Naţional