Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au trecut mai bine de opt ani de la meciul de retragere al lui Ronaldo, disputat de naţionala Braziliei împotriva României, în vara anului 2011, 1-0. Pe stadionul celor de la Sao Paolo, legendarul fotbalist a încercat în zadar să înscrie la ultimul său meci, deoarece Ciprian Tătăruşanu i s-a opus de fiecare dată.

"Il Fenomeno" a revăzut imagini de la acel meci amical împreună cu prietenul său, Neymar, în cadrul unui interviu acordat celor de la Otro. Decarul lui PSG a povestit cum toţi coechipierii lui Ronaldo încercau cu disperare să îi creeze ocazii pentru a marca, iar Tătăruşanu pur şi simplu îi refuza golul la fiecare şansă.

"Ţin minte că această săptămână a fost una foarte specială pentru mine, pentru că te-ai antrenat cu noi, ai stat la hotelul nostru, încercam mereu să mă uit la tine. Când ai intrat pe teren, am încercat tot ce am putut pentru a te ajuta să marchezi un gol, ne spuneam cu toţii: Trebuie să înscrie. Te rog, doamne!

Uită-te la portar. Le-a scos pe toate! A scos toate mingile", i-a spus Neymar lui Ronaldo, în timpul imaginilor.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.