Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Barna şi Dacian Cioloş nu înţeleg faptul că nu sunt posibile alegeri anticipate. Lucrul este grav, la un asemenea nivel politic! Au votat moţiunea de cenzură, guvernul Dăncilă a devenit interimar, îi lipsesc şapte miniştri, cei de la Justiţie şi Externe nu mai ascultă de Dăncilă, iar cei doi vor să mai lase guvernul în funcţie 3-4 luni, până la alegeri anticipate. Cum să conducă ţară un guvern interimar, în asemenea condiţii?

Alegeri anticipate nu sunt posibile

Nici să ne explice cum ar fi posibile alegeri anticipate nu se deranjează Barna şi Cioloş. Mulţi analişti, ziarişti, foşti consilieri prezidenţiali, demonstrează că în România nu se pot organiza alegeri anticipate, pentru că ar însemna ca parlamentul să se dea jos singur. Ori mai nimeni, cu excepţia celor doi, nu crede că acest lucru ar fi posibil. Argumentul invocat, totuşi, de cei de la USR-PLUS, este de tot râsul.

Integral pe Adevărul