Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR cere punerea pe ordinea de zi a parlamentului și votarea până marți a inițiativei „Fără penali”, a legii de abrogare a recursului compensatoriu și a celei privind alegerea primarilor și șefilor de de consilii județene în două tururi.

„Premierul desemnat, președintele Iohannis consideră că este o majoritate care susține această guvernare, foarte bine, pe asta ne bazăm si noi. În măsura în care vom avea aceste proiecte adoptate vom putea merge mai departe fără nicio problemă”, a spus liderul USR.

Întrebat dacă PNL va susține cererile, însă în parlament cele trei inițiative nu vor fi adoptate, înseamnă că USR nu va vota noul guvern, Barna a răspuns: „Dacă nu se va realiza, înseamnă că nu avem majoritate, înseamnă că nu avem ce să votăm”.

El a precizat ulterior că „votul nu va avea loc pentru că PSD boicotează”.

„Sunt două zile de parlament în care lucrurile pot să evolueze. Noi considerăm că nu am fost votați să ne predăm PSD”, a spus el. Această „combinatoristică locală” nu e în folosolu cetățenilor, a adăugat el.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.