Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cazul pădurarului din Maramureș, găsit împușcat la puțin timp după ce a mers să investigheze un furt de material lemnos, a ajuns în presa internațională. BBC scrie că în România lupta pentru exploatarea forestieră a devenit violentă, ajungându-se la crimă.

Liviu Pop, în vârstă de 37 de ani, a mers miercuri să cerceteze un posibil caz de exploatare ilegală într-o regiune muntoasă a Maramureșului, iar la puțin timp după aceea colegii săi s-au îngrijorat pentru că nu a mai răspuns la telefon. Trupul bărbatului, căsătorit și tată a trei copii minori, a fost găsit de polițiști în aceeași seară într-o râpă. O anchetă a fost deschisă, a declarat procurorul de caz, Bogdan Gabor, pentru BBC, precizând că este posibil să fi fost împușcat cu propria armă. Suspecții audiați în acest caz au fost lăsați liberi, aceștia afirmând că pădurarul s-a împușcat singur, din greșeală.

Integral pe LibertateaComentarii

Albert Pai sa auda dobitocul de sef al Romsilva care declara ca 1% din suprafata impadurita a Romaniei va fi defrisata pe baza de contract anul urmator...... Si cretinii de la Ministerul Apei si Padurilor- care dau licente si vand apele minerale doar americanilor...... Sa mai tina gura mamii lor si la Tara asta pe care chipurile o "guverneaza".......Daca pentru o masina de lemne este ucis un padurar, avem o problema grava de sistem. Unde le este Radarul Padurilor mult trambitat???? Avem sateliti care monitorizeaza traficul forestier... Sa se ia imagini sa vada cati au fost acolo noaptea, cine a tras..... Ca se poate! Parchetul General nu se autosesizeaza? Reactia pulicilor din politica in campanie prezidentiala???????

21 octombrie 2019 16:00

Stan Pățitul Oricum, sunt împotriva rezolvării problemelor prin violentă. Probabil nu aveau încredere în sistemul judiciar

21 octombrie 2019 15:07

Stan Pățitul A avut cineva curiozitatea să cerceteze averile celor din silvicultură? Făcute așa .... din leafa de mizerie ? Asta seamănă cu lucrătorul de penitenciare a cărui familie a fost agresată în palatul personal din preajma Bucureștiului.

21 octombrie 2019 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.