Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni că „totul este blocat”, reclamând ultimele măsuri luate de Guvernul Dăncilă, scrie Antena 3.

„La ora actuală, totul este blocat. Avem de-a face cu rămășite de Guvern, care nu mai face aproape nimic din ceea ce ar trebui să facă, în schimb face o mulțime de prostii: angajarea de cheltuieli pentru care nu există resurse, forțarea semnării unor contracte pentru care nu sunt îndeplinite condițiile legale, fixarea pe post a unor concursuri organizate în toate instituțiile guvernamentale a clientelei pesediste. De asemenea, România are nevoie de un Guvern pentru rezolvarea unor probleme extrem de importante, cum ar fi rectificarea bugetară. Există la ora actuală instituţii care nu au resursele financiare pentru a încheia anul, care riscă să rămână fără bani şi să afecteze segmente largi d epopulaţie. Este necesară elaborarea bugetului de stat, este necesar un Guvern care să negocieze acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul multianual 2020-2027”, a precizat liderul PNL, Ludovic Orban.

De altfel, Orban susţine că este necesară o propunere de comisar european care să nu creeze niciun fel de problemă României.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Eugen Un alcolist melancolic isi va trece in CV statutul de candidat la functia de Premier - iata marea realizare a infatuatului Iohannis....... Rasul curcilor- iaca Guvernul meu, mult visat de labagiul cotrocenist!

21 octombrie 2019 16:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.