Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa FC Liverpool, liderul campionatului de fotbal al Angliei, şi-a încheiat seria de victorii consecutive de la debutul sezonului, fiind ţinută în şah pe terenul formaţiei Manchester United, duminică seara, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din Premier League.

United a deschis scorul în prima repriză, prin Marcus Rashford (36), oaspeţii restabilind egalitatea în finalul reprizei secunde, graţie reuşitei lui Adam Lallana (85).

"Cormoranii" s-au oprit astfel la 17 victorii consecutive în prima ligă engleză, opt dintre ele înregistrate în acest sezon, ratând ocazia de a egala recordul de 18 victorii consecutive în campionat, deţinut de Manchester Ciy.

În urma acestei remize, Liverpool rămâne pe prima poziţie a clasamentului, însă avansul său faţă de Manchester City, campioana en titre, s-a redus la şase puncte. Manchester United, deţinătoarea recordului de titluri în prima ligă engleză (20), ocupă locul 13, la 15 puncte distanţă de lider.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.