Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din Iaşi i-a reproşat liderului USR, Dan Barna, că nu intră la guvernare și i-a spus că poporul vrea politicieni pe care să conteze.


„Domnule Barna, noi vrem politicieni. Noi când o să contăm pe dumneavoastră, domnule Barna?”, a întrebat ieșeanul.

„Exact acum contați, pentru că eu nu îmi asum să intru la mișto la guvernare”, i-a răspuns liderul USR.

„Eu v-am susținut. Eu nu am nimic cu USR-ul, dar dumneavoastră sunteți prea fricos, domnule Barna!”, a replicat bărbatul, la care Barna i-a spus că el refuză să mintă: „ De 30 de ani politicienii vă mint. Eu nu intru la guvernare ca să nu fac nimic, nu vreau să fac asta. Îmi asum să vă supărați pe mine”.

Integral pe CotidianulComentarii

ariciul Asa e barna.fii cu tupeu si cu sange-n p..a ca baronii.Ba tu nai invatat nimic de la baronii astia pe care-i aleg romanii de 30 de ani?fii ma incisiv,baga mainile pana la cot in banii tarii,nin banii euroipeni,nu fa ma nimica ,da o vopsea pe deasupra acopera rugina comunista ,zici ca ai facut si ....inainte ca nu dureaza mult tara e ...pe duca,Mai e putin din lumanare ,si sa stinge acu e rostul pe ultima suta ,cand se imparte coliva,chiar daca mortul inca nu e mort.

21 octombrie 2019 9:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.