Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a afirmat că niciodată nu a încălcat legea şi va răspunde la toate acuzaţiile care i se aduc „cu foarte multă deschidere”.

„Nu înţeleg de ce toţi şi-au ales ca ţintă o femeie-premier, nu înţeleg de ce acest lucru, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu-mi e frică de niciun control, pentru că nu am greşit niciodată din punct de vedere legal, nu am încălcat Constituţia, aşa cum o fac alţii, şi că voi răspunde la toate acuzaţiile pe care mi le aduc cu foarte multă deschidere. Cred că şi-au propus toţi să aibă o singură ţintă - un om care efectiv a muncit pentru această ţară”, a spus Dăncilă, duminică, întrebată despre acţiunea fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene vizavi de anumite fraude pe care le-ar fi făcut în perioada când era europarlamentar.

Ea a spus că a respectat de fiecare dată legea şi are documente privind plata angajaţilor. „Bine, la şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează. Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea. Nu mi-aş fi permis să fac aşa ceva, iar, dacă exista o mai bună informare şi oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru, nimeni nu poate să direcţioneze banii către un angajat, pentru că aceştia sunt direcţionaţi direct de Parlamentul European, europarlamentarul nu are cum să facă acest lucru. Sunt vreo cinci sau şase firme care pot gestiona această direcţionare a fondurilor şi întâi achită toate obligaţiile către stat şi pe urmă merge la cel care beneficiază de acest contract de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele, nu-mi este frică. Îmi este frică doar de Dumnezeu şi de măsurile împotriva românilor care vor să le ia aceşti oameni”, a explicat Dăncilă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Cât de Dăncilă poți să fii, PSD? ?

20 octombrie 2019 20:55

v, militant PSD Ca să devin postac psd-ist a trebuit să-mi fut părinții-n cur și-n gură.

20 octombrie 2019 19:10

Mirela Cocoană ar trebui să-ți fie frică de ”un control” că dacă Dobitocul de Cuc. Ministrul Transporturilor a presat-o pe fosta manageră de la Tarom să țină avioanele de la zborul intern ca să îi oprească pe Parlamentarii Opoziției să ajungă la Moțiunea de Cenzură și se demonstrează că ordinul a venit de la matale....ar trebui să te temi !!!....măcar că te dezonorează un ordin jigodist dat ca ăsta și acum în Campania Electorală....Și dacă un Oprișan, Baron de-al vostru PSD-ist dă informația cu căutarea pe Google a poreclei dumitale de ”Proasta Romăniei” iar Primarul de la Sectorul 3, tot PSD-ist de-al vostru a zis că Dragnea Rahoveanu te-a ales ”că nu știi să faci nimic” să te poată manevra în voie (cum a și făcut-o pînă în 27 Mai 2019) te chinui degeaba cu vînzoleala asta în Campanie și pe banii din bugetul țării....Tot a 4-a pe Listă după Primul Tur de scrutin vei fi !!!...Ai făcut atîtea prostii și idioțenii în perioada asta de 1 an și 8 luni de nici dracu nu te va vota !!!...

20 octombrie 2019 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.