Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu se uită la bani când vine vorba de fiul său, Mario, aflat acum într-o clinică din Milano, după ce a provocat un accident mortal în România.

Acesta plătește, săptămânal, o sumă mare pentru cazarea lui la un hotel din apropierea spitalului. Mario a fost transferat la Clinica San Raffaele, cu ajutorul unei aeronave, dotate exact ca o ambulanță, al cărei cost s-a ridicat la circa 30.000 de euro, scrie Cancan.ro.

Mai mult, la spitalul din Italia, Gino Iorgulescu a scos din buzunar alte zeci de mii de euro pentru tratamentul băiatului.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai renumite din Europa, iar aici s-au internat nume importante, printre care și fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Pe de altă parte, și prețurile sunt pe măsură. De pildă, numai pentru un consult de rutina pretul este de peste 1.500 de dolari.

Surse apropiate familiei susțin că Gino Iorgulescu stă într-un hotel situat în apropierea spitalului, unde există condiții de lux și personal pe măsură, pentru suma de aproximativ 2.500 de euro pe săptămână.


Comentarii

Gheorghe Paraschivescu Fiu-su, precum tatăl... sunt niște idioți totali... numai idioții pot fo perocupați de fotbal în timp ce țara se istovește in flăcările neo-comunismului!

21 octombrie 2019 4:33

Geo Păi ce contează suma cînd ea vine din Imensa Șpagă din drepturile de televizare ale Ligii 1-a de Fotbal...și se pregătește acum de-o altă Șpagă cu implementarea Arbitrajului Video ...Altă Licență, alt Comision....Dar am înțeles că se ”fac cărțile” să fie schimbat de la Ligă....Să dea Domnul !....

20 octombrie 2019 18:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.