Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene urmează să se reunească duminică dimineaţa pentru a discuta cererea oficială a Regatului Unit de a-şi amâna retragerea din Uniune, transmite DPA.

Parlamentul britanic a amânat sâmbătă dezbaterea acordului pentru Brexit la care au ajuns săptămâna trecută Londra şi Bruxellesul.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson se opune unei noi amânări, însă a fost obligat legal de votul parlamentului să solicite Uniunii Europene o nouă prelungire a procedurii. O sursă din UE afirmă că el a trimis, odată cu cererea, o scrisoare în care explică opoziţia cu care se confruntă la Londra.

Conform aceleiaşi surse, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a primit sâmbătă seara două scrisori, însoţite de o notă din partea ambasadorului Regatului Unit, Tim Barrow.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ionescu Petru Mă kak în nasu' lu' Dumitru (Mitică-Ilie) Pintilie și în basca lui de tractoris-prot, io l-am fuckut, io îl omor!

20 octombrie 2019 23:41

Dumitru (Mitică-Ilie) Pintilie Vedeți că (EURO-bășina sub-sub-umană de) ”Ionescu Petru” mi-ia ciordit poza de pe Fessele de Bookci și acuma râgâie & besse în numele meu pe forumuri!

20 octombrie 2019 22:53

Laura Păduchi-Lați Pizduța Ca(-ca): Au belit-o, după ce le rad pe EURO-putorile dela Airbus (și pe co-putoriloe lor penale din Verteidigungsministerium, în cap cu Ursula von der Pizden dela CE, n.m.) mă iau de EURO-borfașii din Camera Comunelor și-i desființez!

20 octombrie 2019 22:32

Ionenescu Petru (întruparea personificürii EURO-poollii încarnate, n.m.) S-o voteze pe Laura-Pizduța (EURO-maimuța cu cheie, n.m.) și pe (securistu' ăla împuțit de) alde Cioloș, ori pe psychopatu' ăla demonizat de Barna + Caramitru Jr. și după aia mai vorbim noi ...

20 octombrie 2019 22:29

v Avind in vedere ca englezii se considera mai "deosebiti" decit europenii ar trebui exclusi din UE, fara atitea lamentari. Apoi trebuie introduse vami in toata Anglia,pasapoarte si tot dichisul, sa vada cum este sa nu apartii UE. Atita caz se face cu Brexitul de nu se merita, avind in vedere ca ei il vor.

20 octombrie 2019 15:50

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Muie Europa!

20 octombrie 2019 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.