Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-ar fi întâlnit cu fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, în fața casei acesteia, cu o seară înainte de votarea moțiunii de cenzură.

În imaginile publice pe Youtube de Ziua News, se observă că Răzvan Cuc și Mădălina Mezei au purtat o discuție chiar pe stradă.Ministrul Răzvan Cuc a negat, vineri după-amiază, toate acuzațiile directorului demis al TAROM și a acuzat-o la rândul său pe Mădălina Mezei că este parte a unor jocuri de interese.

"Tot acest joc în care a intra acum nu poate aduce decât un prejudiciu de imagine TAROM-ului și degringoladă printre angajații companiei, deși în ieșirile publice susține că nu și-a dorit acest lucru. A demonstrat acum ceea ce am văzut în aceste patru luni: incompetență, inconsecvență și că este aservită unor anumite grupuri de interese. (...)

Doamna se încurcă în propriile minciuni: prima dată a spus de anulări de curse, apoi de rețineri la sol - că e vorba de patru sau de cinci aeronave. Sunt sigur acum că decizia Consiliului de Administrație a fost cea mai bună decizie pe care au luat-o pentru că astfel am scos compania din ghearele influenței PNL.

Doamna Mezei uită că cei din familia ei au dorit pentru ei sau pentru grupurile lor de interese numai funcții de conducere? Chiar soțul dânsei a fost pus în funcția de director general adjunct al TAROM cu sprijinul celor de la PNL și după șase luni a fost dat afară. Presupun că tot pentru incompetență", a spus Răzvan Cuc.

Directorul demis al TAROM, Mădălina Mezei, a făcut, vineri după-amiază, acuzații explozive la adresa ministrului transporturilor, Răzvan Cuc.

Anterior, Mădălina Mezei a declarat, vineri, că ministrul Cuc i-a cerut să anuleze mai multe zboruri și să identifice senatorii și deputații de la bord.

I-am răspuns că așa ceva este imposibil, pentru că noi nu suntem stăpâni de sclavi, suntem o companie de oameni liberi. Acești piloți, indiferent ce le-aș fi spus eu, nu ar fi făcut niciodată așa ceva și, evident, eu nu aș fi putut să cer așa ceva subordonaților companiei.

Inițial era vorba despre cinci zboruri: Timișoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare. Erau două curse de Timișoara. Mi-a cerut domnul ministru să identific senatorii și deputații aflați la bord. I-am arătat, după care a spus că mă contacteaza a doua zi să îmi spună finalul deciziei dumnealui ", a declarat Mădălina Mezei.


Comentarii

v Cuc s-a dat de gol, dar eu, cu reaua credință caracteristică, îl apăr pt că e bogat, corupt si, mai ales, psd-ist.

20 octombrie 2019 9:43

Haralambie Gata !....S-a și dat ordin din Kiseleff No.10 către Antena 3 s-o scoată ”nebună și e inconpetentă” pe fosta Manageră a Taromului....Căci Cuc, Ministrul Transporturilor dacă se descoperă că întradevăr a presat-o să țină 5 zboruri interne la sol în ziua moțiunii n-a făcut-o de capul lui....că este prea ”încuiat la cap” cum spunea fostul Prim-ministru Tudose...Iar ideea și decizia a venit chiar din Cuibul de Viespi din Kiseleff No.10....De la Conducerea PSD-ului a venit direct ordinul acestei idioțenii ce arată nemernicia și jigodismul acestui Clan Politic Iterlop ....Și clamează că-s Mari Patrioți....că ”Luptă pentru fiecare romăn”...Patrioți pulii luptă pe Dracu să-i ia !!!....Uite pentru ce luptă !!!....Luptă să distrugă Economia Țării numai să mai stea la resursele ei...

20 octombrie 2019 7:17

Șerban Nicolae v, nu pot uita bucile tale

20 octombrie 2019 1:07

v Oare la nivelul lor, nu gaseau un loc de intilnire si o ora mai potrivita? Oare nu se puteau inregistra ce au discutat? Nu stiu cine a inscenat toata acesta masinatiune, care se reflecta negativ asupra Tarom. Dupa "mutra" si cele relatate de d-na Mezei, nu ma mir ca aceasta companie are pierderi si este sustinuta de guvern. Macar daca era frumoasa ii intelegeam ascensiunea

20 octombrie 2019 0:05

Cuc, ministrul 0 km de autostrada Am luat șpagă 500.000 de euro la numirea șefului CFR.

19 octombrie 2019 18:49

Asociația pstacilor PSD Toți postacii PSD din Videle sunt convocați la o labă în grup la sediul PSD din oraș. Cei mai harnici vor primi o muie de la d-l senator Șerban Nicolae.

19 octombrie 2019 12:56

@John Smith De la frate-su din mașină...Că nu-s toți proști în Romănia să ”cadă pe spate” cînd PSD-ismul cere ceva penal și decide banditisme din astea !!!....Și cîte or mai fi fost ???....Cînd se tîrguia în Parlament ca la Tîrgul de la Obor pe șpagi. bănet cheș în valută forte, funcții, nepotisme, ciubucuri, peșcheșuri și tot ce izvorăște dintr-o minte bonlavă a unor PSD-iști Baroni și Baronași ce doar cu furatul și comisionul au ”crescut” o viață întreagă !!!.... Mare lucru va fi dacă Romănia reușește să se De-Baronizeze vreodată pe vecie !!!....

19 octombrie 2019 11:24

Cuc, ministrul 0 km de autostrada As fute-n cur un postac PSD, dar nu pe Ecce Kurrupt. Are găoaza cât găleata!

19 octombrie 2019 9:01

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă De ce nu trimite Corpul de Control la Cuc?

19 octombrie 2019 7:23

Ion Georgescu Întrebare încuietoare !!!....De ce Madam Dăncilă trimite Corpul de control al prim-ministrului la TAROM....Răspuns: Că să șteargă urmele !!!....Ce urme ?....Ale implicării directe în Ordinul dat în CEx de chiar Prim-ministrul Dăncilă ca Președintă a PSD-ului de blocare sub orice formă a Opoziției pentru Moțiunea de Cenzură ...Iar Dobitocul de Cuc (avea dreptate Tudose, fostul Premier ce-l caracteriza drept ”Dobitoc”) a înțeles să Submineze Economia Națională prin presiuni către Managerul Companiei Tarom să întîrzie zborurile avioanelor interne din Ziua Moțiunii cu cel puțin 5 ore....Acum se ”zvonește” că idioțenia cu oprirea avioanelor TAROM la sol ar fi fost izvorîtă din mintea bonlavă a Baronului PSD-ist de Neamț Arsene ”Șosetuță” ce tot a bîntuit prin București și prin Parlament în prezilele Moțiunii cu diferite ”șpăgi” promise acelor Parlamentari ce nu se vor prezenta la Moțiune. După caracterul personajului eu îl cred în stare !!!... Concluzii !!!....Un Clan Mafiot Interlop așa procedează....precum PSD-ismul !!!....Că de aceea a scos FSN-ul lui Iliescu din prima învinuirea de Subminare a Economiei Naționale din Codul Penal....Ca fiecare după interes să se cace-n ea de Economie Națională !!!....Iar Autoritățile Procuraturii Statului ”dorm” și-s depășite total....ca asta s-a și urmărit de PSD-ism în ultimii trei ani....să anihileze Procuratura și DNA-ul !!!....

19 octombrie 2019 5:33

Există partid mai diabolic decât P$D? Scârboase ființe!

19 octombrie 2019 4:23

gica,contra Nu mai este mult timp si se ajunge si la disparitii misterioase,accidente provocate,otraviri si alte minuni mafiote Succes politicienilor nu v-ar mai tine pamantul !

19 octombrie 2019 3:31

Lute LINIȘTE ,a vorbit antena 3.

18 octombrie 2019 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.