Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Moise Guran se arată foarte nemulţumit de atitudinea recentă a liderului USR, Dan Barna, după ce moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă a trecut. El spune că formaţiunea a început să facă cea mai comună greşeală din politică: confundă interesul propriu electoral cu interesul naţional, al românilor.

Jurnalistul Moise Guran analizează, într-un articol publicat pe blogul său, poziţia pe care a luat-o liderul USR, Dan Barna în legătură cu intrarea la guvernare, poziţie pe care jurnalistul o consideră total greşită şi care ameninţă să distrugă şi USR şi speranţele de schimbare în bine a României. “Zmeul ăsta de opoziție vrea restructurarea statului, dar să nu o facă el. Halal! […] Cum poți fi atât de cinic? Ai murit politic înainte de a te naște. Dacă a mai rămas ceva sănătos la cap în USR, dar mai ales în PLUS, cred că trebuie reevaluate urgent niște lucruri, ca să nu moară odată cu Uniunea Salvați-l pe Barna și revoluția asta pe care toți o speram”, scrie Moise Guran.

Integral pe Capital