Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația Orașelor din România (AOR) își exprimă indignarea faţă de ultima rectificare de buget a Guvernului demis și îl acuză pe ministrul Finanțelor Publice, Orlando Eugen Teodorovici, că-și bate joc de comunitățile locale. Potrivit unui comunicat de presă al Asociației, având în vedere sumele alocate de la bugetul general, mai multe orașe riscă falimentul din cauza lui Teodorovici.

„Prin recenta rectificare, 27 de orașe au primit între 3 şi 10 lei/locuitor, 16 orașe între 11 şi 20 lei/locuitor şi 14 orașe între 21 şi 30 lei/locuitor, iar bătaia de joc a ministrului de Finanțe Orlando Eugen Teodorovici este dusă la extrem, după aprobarea hotărârii de guvern, 25 de oraşe rămânând cu buget minim de funcţionare sub 1.000 lei/locuitor/an, în această valoare fiind incluse sumele alocate pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi“, se arată în comunicat.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Marius PSD o sa existe în Romania atâta vreme cât populația este ținută voit in semianalfabeți zare. Poporul român își merită soarta.

19 octombrie 2019 9:43

Mihaela ”Copiii Baronilor PSD-iști de astăzi vor fi Baronii Copiilor și Nepoților noștrii mîine și poimîine !!!”....Suntem blestemați ca popor să nu scăpăm niciodată de ”Pelagra asta PSD-istă”....PSD-ismul s-a înrădăcinat ca o iederă ce sufocă țara precum iedera ce acoperă o casă părăsită !....Și Opoziția ce face în timpul ăsta ?....O ”lălăie” cu negocieri fără de sfîrșit pentru noul Guvern sub nasul lui Iohannis...Iar Naivi și Creduli ca Barna și ai lui USR-iști se strofoacă inutil cu Alegeri Anticipate ce niciodată nu se vor ține în Romănia....De ce nu se vor ține ???...de păstrarea privilegiilor, a Salariilor Nesimțite și viitoarelor Pensii Speciale ale parlamentarilor....Nu vedeți că PSD-ismul a declanșat Operațiunea ”După noi, Potopul !”....”Ardeți cîmpurile, otrăviți fîntînile !”....și salvați ”șefii de cabinet, rudele și oamenii de partid”, în ministere și instituțiile de stat...Își ascund Carnetele de Partid la sertar și se dau Funcționari de Stat protejați de Legea Funționarilor....

18 octombrie 2019 18:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.