Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația Orașelor din România (AOR) își exprimă indignarea faţă de ultima rectificare de buget a Guvernului demis și îl acuză pe ministrul Finanțelor Publice, Orlando Eugen Teodorovici, că-și bate joc de comunitățile locale. Potrivit unui comunicat de presă al Asociației, având în vedere sumele alocate de la bugetul general, mai multe orașe riscă falimentul din cauza lui Teodorovici.

„Prin recenta rectificare, 27 de orașe au primit între 3 şi 10 lei/locuitor, 16 orașe între 11 şi 20 lei/locuitor şi 14 orașe între 21 şi 30 lei/locuitor, iar bătaia de joc a ministrului de Finanțe Orlando Eugen Teodorovici este dusă la extrem, după aprobarea hotărârii de guvern, 25 de oraşe rămânând cu buget minim de funcţionare sub 1.000 lei/locuitor/an, în această valoare fiind incluse sumele alocate pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi“, se arată în comunicat.

Integral pe Evenimentul Zilei