Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a fost desemnat de preşedintele Iohannis să formeze noul Guvern, însă dacă negocierile sale eşuează, există şansa să nu fie votat în Parlament, iar şeful statului va trebui să vină cu o nouă nominalizare. Această propunere ar putea fi, surpriză, chiar Traian Băsescu!

Una dintre ipotezele vehiculate în aceste zile în spaţiul public este că Guvernul Orban va pica la votul în Parlament, iar preşedintele Iohannis l-ar desemna să formeze al doilea Guvern pe Traian Băsescu. Fostul preşedinte a intrat acest joc şi, într-o postare amplă pe pagina sa de Facebook, a povestit cum crede el că vor decurge toate negocierile pentru formarea Cabinetului Băsescu şi care ar fi principale sale direcţii, odată ajuns la guvernare.

“AL DOILEA GUVERN

Robert Turcescu lansează ipoteza cum că, la al doilea guvern, Iohannis ar putea să mă desemneze pe mine Premier. Pentru că nu agreez ca, pe seama mea, să fie spuse în spaţiul public doar jumătăţi de adevăr, doresc să aduc următoarele clarificări destinate purtătorilor de voturi la traistă care îşi poartă cu morgă şi importanţă ifosele de politicieni care nu au câştigat la viaţa lor nici măcar o primărie de comună, domnilor Călin Popescu Tăriceanu, Kelemen Hunor şi Victor Ponta

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Da Doamne Sa vina Basescu ,si Sa-l Aduca si pe Boc cu el ,sa faca o curatenie si sa faca PSD-ul sa dispara de pe fata pamantului,Iar BOC sa faca din Romania ce a facut ca primar din orasul CLUJ.

19 octombrie 2019 21:57

@ 19 octombrie 2019 17:03 Idiot ești tu și vaca aia de mă-ta care te-a băligat pe lumea asta, imbecilule. Eu n-am zis că e fabulă referitor la povestea căcată de Băsescu, am zic că respectivul face pe fabulistul, ori moralistul dacă vrei, sau sfătosul pulii dacă vrei așa, ca să-ți ajungă. Restul despre priceperea pe care idiotul de Băsescu are impresia că o și are, e o altă treabă, individul e complect idiot, tu ești un cretin monumental, așa că ia și tu o muie și marș în pizdoiul mă-tii. Băsescu e un etalon al prostiei și imbecilității, e un monument al idioțeniei, iar tu ești postamentul sau soclul de căcat al statuii în viață a lui Băsescu, ai înțeles excrementule? Apropo, Băsescu n-ar avea nici măcar o șansă-n piață printre precupeții care vând 3 morcovi la leu, acolo ar fi dominat de precupeții profesioniști care i-ar da-n cap lui Băsescu cu prazul sau cu leușteanul la minut. Dute-n pula calului cu Băsescu de mână. Unde ai văzut tu băi orbete că l-aș fi votat pe căcatul de Băsescu? Muie, idiotule!

19 octombrie 2019 20:10

@18 octombrie 2019 20:13 Mai idiotule, asta nu-i fabula. Ceea ce-a "visat Basescu intr-o noapte" se chiama pamflet. Tu esti de rasul pulii de prost ca si toti cei care l-ati votat pe "chiorul". Oricum, Iohannis n-o sa-l puna prim-ministru pentru ca nici el (Basescu) nu l-a pus pe Iohannis. Mai e ceva: Basescu asa cum e el ( cu rele si bune) e de departe incomparabil cu puliticienii din psd.

19 octombrie 2019 17:03

v Ii inteleg pe "jurnalisti" ca vor sa gaseasca "subiecte" si titluri incitante, dar asta parca este de rubrica de Haz. Sint convins ca Javrei Ordinare i-ar suride un post central care sa-i permita diverse actiuni, dar ma mir ca mai sint oameni care l-ar vota dupa toate actiunile lui negative in timp

18 octombrie 2019 23:51

Ha,ha,ha! Băsescu spune clar la finalul articolului integral din ziarul Capital, că tot ceea ce conține articolul nu e decât ce a visat el în vis noaptea trecută, scuze pentru pleonasm. Evident că Nenea Chiorul și strâmbul face pe fabulistul și vrea să dea lecții la toată lumea cum că el e mai priceput decât N Priceputu, adică decât Ceaușescu. Păi priceput Băsescu NU e, nu e nici măcar dotat cu ceva talent, el nu e decât un precupeț al politicii care știe numai să facă politică precum în piață la tarabele patronate de precupeții afumați sau beți, care precupeți vând 3 castraveți la leu în pulitică și cam atât e de priceput Băsescu. Și când te gândești că arătarea asta chioară și strâmbă ne va face de râsul pulii în PE la Bruxelles în urmâtorii 4 ani, ce ar mai fi de zis? Muie!

18 octombrie 2019 20:13

Europeanul Am mai văzut scenarii fanteziste, dar acesta este de-a dreptul un scenariu imbecil, ca și cel/cei care îl lansează în media.

18 octombrie 2019 19:51

Lute Pai mergem cu securistii inainte ,cred ca asa e normal .Daca mintea un pulica ca noi cred ca facea parnaie dar daca minte o javra poate spera la orice!!

18 octombrie 2019 17:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.