Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri că s-a înţeles cu reprezentanţii USR să susţină împreună mai multe proiecte, printre care "Fără penali în funcţii publice" şi revizuirea Constituţiei.

"Discuţiile s-au referit la câteva subiecte pe care până acum şi noi le-am susţinut, mă refer la iniţiativa 'Fără penali', aici normal că am stabilit că îi vom sprijini pentru introducerea pe ordinea de zi, chiar dacă nu există raport, pentru că dacă e depăşit termenul de raport se poate dezbate în plen. Evident că ne-am înţeles - şi ei să sprijine proiectul de revizuire a Constituţiei care cuprinde iniţiativa 'Fără penali', ca să avem două căi pentru a ne asigura de reuşita acestui proiect. (...)

De asemenea, am avut înţelegere să ne susţinem reciproc la proiectul de lege privind abrogarea recursului compensator. Am mai abordat tematici legate de mediu, am abordat tematici legate de justiţie. În general, din punctul meu de vedere, mi s-a părut că ne-am înţeles", a spus Orban, la Palatul Parlamentului, după întâlnirea pe care a avut-o cu delegaţia USR.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Lute Se pare ca asta "din punctul lui de vedere "are uinanimitale bravo Orbancila si succesuri,cred ca de data asta vom vedea un prost de sex masculin !!

19 octombrie 2019 9:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.