Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicii italieni au informat procurorii din România că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, în acest moment el fiind internat fără pază. Tânărul a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce, sub supravegherea familiei.

Evoluție de ultimă oră în cazul Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-a trezit din comă şi se simte mai bine, fiind vegheat de familie, fără pază. Procurorii români au primit informațiile de la medicii italieni, acolo unde este internat cel care a produs un teribil accident de circulație, în urma căruia a decedat tatăl a doi copii.

Astfel, Mario Iorgulescu se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitatea spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată.

Integral pe Capital