Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a fost scos din joc, după ce a încercat să modifice legile justiției, lucru ce a deranjat enorm. Marcel Ciolacu vorbește despre fostul lider al PSD și despre ruperea partidului. Așa cum s-a mai spus, marea greșeală a liderului PSD a fost în momentul în care l-a dat jos pe Sorin Grindeanu.

”Eu cred că lucrurile s-au rupt la moțiunea împotriva guvernului Grindeanu, a fost greu de explicat oamenilor. De atunci s-a produs un dezechilibru și s-a văzut destul de clar că există o agendă paralelă între cei din conducerea partidului și partidul în sine și mai ales cu românii.

Nu l-am înjurat niciodată și nici n-am să o fac. Este posibil ca un partid să alunece sub conducerea autoritată a unui singur om. Că tot ocolim numele, Liviu Dragnea a fost un președinte bun, înțelegea partidul, a făcut și administrație și politică la nivel mare și parlamentar. Se pare că această temă, tema justiției foarte prost gestionată.

Integral pe Capital