Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am încercat să înţeleg planurile şi logica USR şi a dlui Barna, în contextul politic actual complicat. Până la urmă, cu subiect şi predicat, Dan Barna şi-a dezvăluit planurile şi proiectele care ar avantaja USR. Ce ar avantaja România nu contează. N-am auzit o vorbă despre ce se va întâmpla cu România, cu bugetul pe 2020 pe care guvernul interimar Dăncilă nu are voie să-l adopte, cu absenţa a 7 miniştri din guvern.

Ce se întâmplă cu alegerile prezidenţiale fără guvern valid, fără ministru de interne şi externe. România nu este Belgia să-şi permită să funcţioneze fără guvern. De sistemul bugetar depind veniturile a 1,3 milioane de cetăţeni, cu familiile lor peste trei milioane. Educaţia, sănătatea, ordinea publică, siguranţa naţională depind de guvern. Guvern care nu există sau este interimar.

Integral pe Adevărul