Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Migrare în masă de la Pro România, la PSD. În jur de 300 de membri ai Pro România trec la PSD Alba, a declarat vineri președintele organizației județene a social-democraților, Ioan Dîrzu, citat de Alba24.ro.
Publicația mai notează o situație specială la Sebeș, acolo unde practic toată organizația în frunte cu coordonatoarea pe oraș a trecut la PSD. Aproximativ 90 de oameni au semnat vineri adeziunea la PSD, spune Dîrzu.

De asemenea, acesta a mai declarat că și de la Abrud, Câmpeni, Blaj, Alba Iulia, Cugir, Arieșeni, Horea și de la alte câteva organizații mai mici sunt foști membri de partid care au trecut la PSD.

Principala nemulțumire a acestora ar fi liderul județean al ProRomânia, pe care îl acuză că nu a avut ținte la alegeri și că nu a comunicat bine cu organizațiile. Ioan Dîrzu a declarat că nemulțumiții din ProRomânia nu au cerut nici o funcție în PSD.

Integral pe CotidianulComentarii

Ludovic Ponta se invarte in jurul cozii, sceauna, maraie, dar nu face nimic decat teatru ieftin........ I-a cam trecut vremea din pacate! Daca avea sange in vene, ramanea premier luandu-se la tranta cu Coldea..... Asa, a cedat, a tremurat cand nu trebuia si finish!

18 octombrie 2019 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.