Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezentatoarea avut o sarcină destul de ușoară și s-a îngrășat doar 9 kilograme în cele 9 luni, însă în doar câteva zile și-a revenit spectaculos. Vedeta este extrem de fericită, mai ales că s-a expus unor riscuri destul de mari având în vedere vârsta înaintată la care a rămas însărcinată.

”Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele. Spre sfârșit, acum, am întâmpinat o problemă la mână. Îmi amorțeau câteva degete, mi s-a umflat mâna, nu prea mai dormeam noaptea” , a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Viva.

Spre sfârșitul sarcinii, vedeta stabilită în Italia s-a confruntat cu câteva probleme în sensul că i se umflau degetele de la mâini des. Din fericire, nu a întâmpinat probleme mai grave și a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit. Vedeta nu a dezvăluit încă numele pe care îl va purta primul ei copil.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.