Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta, apără poziția pilotului TAROM, Emil Dobrovolschi, cel care s-a revoltat pentru numirile politice care se fac la vârful companiei. Ponta susține că Dobrovolschi este un profesionist desăvârșit și are dreptate în momentul în care cere să nu mai fie numiți oameni care n-au nicio cunoștință despre aviație. Ponta consideră că Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au comis adevărate crime când au numit în funcții de conducere ”habarniști și hoți”.

”Am zburat de multe ori cu o aeronava pilotata de Emil Dobrovolschi - asa cum am zburat de multe ori cu toti pilotii, copilotii si echipajele Tarom / mi-am pus viata mea si a familiei mele in mainile lor si le sunt infinit de recunoscator pentru ceea ce fac ei zi de zi - cu un profesionalism si o responsabilitate pe care nu o intalnesti in alte domenii. Am initiat si sprijinit legislatia speciala privind drepturile legitime ale acestei categorii profesionale speciale - si i-am aparat de demagogii si urechistii care zbiara contra lor in Parlament si pe la televizor!

Sa dai Compania Tarom si viata profesionala a unei elite ( piloti, copiloti, insotitori de bord) pe mana unui interlop agramat si corupt care se crede ministru - Razvan Cuc , este pur si simplu o crima Dragnea, Dancila si Arsene sunt vinovati absolut ( alaturi de toti cei din PSD care au tacut si tac din gura) ! Ma bucur ca am votat pentru demiterea unui Guvern in care prostia si hotia sunt singurele elemente definitorii ! Sper doar sa vina in locul lor ceva mai bun - si Tarom ul sa revina pe pozitia pe care o merita!

Integral pe StiripesurseComentarii

VĂRU DIN GORJ Bietul poanta, cum se luptă el pe toate căile să fie luat în serios, să i se acorde o atenție oricât de mică - of, doamne! - el este marele părerolog actual al politicii române și, paradoxal, cel mai mic și neînsemnat politician român…

18 octombrie 2019 14:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.