Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul USR, Dan Barna, are reale probleme în a intra în turul doi al alegerilor prezidențiale. În clipa de față, prima șansă o are Viorica Dăncilă, crede Cristian Tudor Popescu. Gazetarul sugerează, ironic, ca USR să revină la denumirea inițială de USB, care acum s-ar potrivi ca prescurtare pentru „Uniunea Salvați-l pe Barna”. În ceea ce privește ancheta RISE Project, gazetarul crede că nu e vorba de furt, ci mai degrabă de o atitudine morală care lasă de dorit din partea lui Dan Barna.

Cristian Tudor Popescu, la Digi24:

De ce vrea USR anticipate
„Nu e vorba nici măcar de anticipate la USR. E vorba despre ce a spus șefu', dl. Barna: Domnule, ăştia vor să ne dea 2-3 ministere, să ne amețească să îi validăm, când noi am putea de fapt să avem mult mai multe, poate chiar tot guvernul și să dăm premierul.

Despre asta este vorba, nici măcar despre anticipate. Discursul despre anticipate este un mijloc. Anticipatele nu sunt un scop. Scopul - așa își închipuie dl Barna și unii de prin USR-ul ăla - e că în cazul anticipatelor, vor câștiga alegerile cu 50 la sută, vor face guvernul singuri. Dăm premierul noi! Ca să vedeți cât li s-a umflat capul, în special acestui domn Barna!

Ar trebui ca USR în clipa de față să revină la sigla inițială, aia din 2016: USB. Nu pentru că ar salva mai abitir Bucureștiul decât România, ci pentru că ar fi prescurtarea corectă: USB - Uniunea Salvați-l pe Barna, căci cu asta de ocupă, în clipa de față, dl. Barna având reale probleme la intrarea în turul 2. În clipa de față, prima șansă o are Viorica Dăncilă. Barna încearcă să recupereze. Dac-o putea.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.