Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ofițer de la antidrog, Marius Sorin Bozgan, implicat în dosarul „Cocaină din Venezuela” devenit, acum, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Cetățenie, este criticat de numeroși români din afara granițelor țării. Mulți dintre au comentat pe site-ul instituției dar și pe diferite site-uri de socializare că întâmpină numeroase dificultăţi în a căpăta cetățenia română, deși numeroşi străini din țări arabe, de exemplu, reușesc, mult mai repede, să devină cetățeni europeni cu acte în regulă.

Situația tensionată de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie, criticată de numeroși români din Banatul sârbesc, Ucraina dar și din Republica Moldova care așteaptă de ani de zile răspunsuri de la conducerea instituției, critică metodele și modalitățile dubioase în care o parte dintre solicitanți reușesc să intre, mult mai repede, în posesia actelor care le conferă dreptul de a deveni cetățeni români.

Integral pe Evenimentul Zilei