Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Vă amințiți ce v-am spus data trecută, aici, în emisiune? V-am spus că Ludovic Orban, persoana lui, este principala piedică în negocierile ce urmează. Toată lumea știe, în clipa de față, un nume din PNL care ar putea să rezolve problema asta până luni. Deci, până luni puteam avea guvern. Acesta se numește .................................... ... Ilie Bolojan (primarul orașului Oradea, n.r.).

Dacă în loc să fie numit dl. Ludovic Orban era numit dl. Ilie Bolojan, acum guvernul mergea la instalare. Erau de acord cu Ilie Bolojan mulți din cei care nu sunt de acord cu Ludovic Orban. Dar, așa cum v-am spus de-atunci, va fi numit Orban și o să vedem ce iese din chestia asta. Deci, principala piatră de poticnire - s-o spunem foarte clar - în momentul de față pentru formarea noului guvern este chiar Ludovic Orban. Asta este. Iată cum e mai important orgoliul decât interesul țării”, a declarat Cristian Tudor Popescu, invitat la „Jurnalul de seară”, la DIGI24.