Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este o adevărată furtună la TAROM. Nici piloții companiei nu pot sta deoparte de scandalul stârnit odată cu înlăturarea Mădălinei Mezei de la șefia companiei. Pilotul Emil Dobrovolschi, soțul purtătoarei de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a scris un comentariu dur pe Facebook în care acuză numirile politice la șefia TAROM și îi ia apărarea fostei șefe a companiei aeriene. Replica vine de la actualul director general al companiei, Valentin Gvinda: “încetați, vă rog, cu văicărelile și mizerile pe Facebook”.

“Noi, piloții, nu facem politică. Pilotăm avioane și ducem pasageri la destinație, în siguranță. Am tăcut și ne-am înghițit amarul cand ne-au pus șefi tot felul de mercenari si oameni fără nicio experiență, când analfabeți, care scriu ,,mi-au” într-un cuvânt, au ajuns mari șefi în minister și ,,aveau grijă de aviație”. Am tăcut văzând compania Tarom ajungând sa fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns să stăm pe canapele pe holuri în timp ce în birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ne schimbă din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut în Tarom și care are cu adevărat planuri de viitor si noi tăcem???”, a scris pilotul Emil Dobrovolschi.

Integral pe G4media.ro