Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tamara Buciuceanu Botez va fi condusă vineri pe ultimul drum, după ce s-a stins marți, la vârsta de 90 de ani. La funeraliile organizate pentru regina comediei românești sunt așteptate mii de persoane, pentru că actrița a fost una din figurile emblematice ale teatrului și cinematografiei contemporane.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu Botez va părăsi Teatrul Bulandra vineri dimineață, urmând să ajungă la ora 9.30 la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei. După oficierea unei slujbe în interiorul lăcașului de cult, înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sf. Vineri, la ora 13. Tamara Buciuceanu Botez, una dintre cele mai îndrăgite și mai talentate actrițe din România, s-a stins marți, 15 octombrie, la 90 de ani. Colegii de breaslă și cântăreții au trecut pe la Bulandra pentru a-i aduce un ultim omagiu.
Citeşte întreaga ştire: Tamara Buciuceanu Botez este înmormântată azi la Cimitirul Sf. Vineri din Capitală

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.