Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Kelemen Hunor a afirmat, după negocierile purtate cu premierul desemnat Ludovic Orban, că nu i-a promis acestuia sprijin pentru formarea noului guvern, deoarece relația dintre UDMR și PNL este la un nivel scăzut. Liderul UDMR a adăugat că discuțiile vor continua.

„Noi credem că trebuie să continuăm aceste discuții, vom prezenta grupurilor noastre, săptămâna viitoare, la începutul săptămânii tot ce am discutat azi, nu am primit sprijin, am spus că vom discuta cu grupurile noastre, fiindcă nivelul de încredere între UDMR și PNL este la un niel scăzut, din cauza celor întâmplate în anii care au trecut, și de aceea, este nevoie de discuții foarte sincere și de foarte multe discuții mai aprofundate, ca să vedem ce dorește să facă guvernul, dacă are nevoie de sprijinul nostru. Dacă nu are nevoie de sprijinul nostru, sigur, nu e nevoie nici de discuții mult aplicate.”, a spus Kelemen Hunor, după discuțiile avute cu Ludovic Orban.

Kelemen Hunor a afirmat că cea mai bună soluție în contextul unei înțelegeri parlamentare, referitoare la susținerea guvernului PNL, ar fi un acord scris.

Integral pe CotidianulComentarii

Mirela Dacă Guvernul „Orban” cade la primul tur de votare sigur la al 2-lea tur vor vota cu ochii închiși majorittatea parlamentarilor....Nici nu va mai conta Linia Partidului indiferent care ar fi el !!!....Vor fi toți ”pe Persoană Fizică”,,,,Că n-or fi proști să dea cu piciorul la Nesimțitul Salariu (pe care să muncești maxim 4 zile pe săptămînă și-n acestea maxim 6 ore), să renunțe la mașina de serviciu și biroul parlamentar din teritoriu, la atîta bănet și căcălău de privilegii, la viitoarele Pensii Speciale, la Cameră de Hotel ”5 Stele” în București, la Restaurantul cu cele mai mici prețuri din țară dar cu Mîncare de Lux de la Sediul Parlamentului, la Bilete la ”First Class” în deplasările în străinătate că este nevoie sau în...vacanțe pe banii statului....Și mulți dintre ei au în spate Nepotismul ....neveste, fii și fice, nepoți și amantele în poziții bine plătite ca Bugetari în Instituțiile Statului...Totul pentru un an de zile ?!?....Așa că tot va fi viitorul Prim-ministru și PNL-ul la Guvernare !!! Deja se vehiculează numele lui Bolojan, Primarul de Oradea pentru a 2-a nominalizare ..Ce este rău că dacă se întîrzie mult Madam Dăncilă va vinde și candelabrele de porțelan din Parlamentul Victoriei să se distribuie și ultimile fonduri Baronilor PSD -iști din teritoriu !!!....Se aplică formula multiubită PSD-istă ”După noi,Potopul !”....Guvenul Dăncilă ”arde cîmpurile, otrăvește fîntînile”....și-și ascunde slujitorii Consuli onorifici în străinătate !...Iar Ministru Transportului Cuc se răzbună pe toți din Managerii din Companiile subordonate.....

18 octombrie 2019 6:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.