Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Mutu a povestit cum a pierdut 3.000.000 de euro. El a dezvaluit si de ce a fost nevoit sa isi vanda casa de la Miami si yachtul.

Adrian Mutu, cel mai bun marcator din istoria nationalei Romaniei, la egalitate cu Gica Hagi, incearca sa-si faca o cariera in antrenorat. El spera ca in curand sa ajunga in Liga 1. Mutu spune ca nu antreneaza pentru bani, pentru ca are o situatie financiara destul de confortabila. Totusi, el recunoaste ca a pierdut multi bani de-a lungul timpului.

"Povestea cu Chelsea e incheiata de mult. Casa de la Miami nu am vandut-o ca sa dau banii lui Chelsea... Eu nu i-am despagubit deloc. Casa s-a vandut pentru ca am divortat de Consuelo. Am facut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost si presedinte, director general, dar eu am vrut sa fiu antrenor.

Integral pe sport.ro