Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat într-un interviu acordat Ziare.com că nu își dorește să intre la guvernare și ar vrea să rămână în Opoziție până în 2024 și că nu îl interesează la negocierile cu PNL funcția de președinte al Camerei Deputaților. „După ce ai luat 6 milioane de „Puie Monta” e cazul să fii smerit o perioadă destul de lungă”, a fost explicația lui Ponta.

Liderul Pro România susține că va discuta cu Ludovic Orban câteva condiții pe care le are pentru a susține cabinetul, însă consideră că negocierile de după moțiune au început prost și că Orban are șanse mici să treacă Guvernul prin Parlament.

„Trebuia să înceapă altfel: toate partidele din Parlament să vină să spună dacă vor sau nu să își asume ideea de guvernare, după care fiecare dintre cei care vor la guvernare să dea trei oameni care se pricep cu adevarat la ceva, nu prieteni cu Ionel și Georgel. Mie îmi pare că s-a început prost și se va termina prost. Dar da, aș fi dispus sa le spun ce e de facut.”

Integral pe Digi24