Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR a făcut publică, miercuri seara, o înregistrare cu Dan Barna dialogând cu colegii de partid, pe teme precum susţinerea Guvernului PNL, dar şi investigaţia Rise Project. Imaginile au devenit publice după ce fragmente audio ale discuţiei au fost prezentate de Rise Project.
"E ca şi cum au luat un sac de făină, l-au cernut şi ce a rămas în ciur, adică nişte pietricele, nişte boabe de neghină, alea le-au folosit, adică total neprofesionist", afirmă Dan Barna, despre ancheta Rise Project.
Reprezentanţii USR au anunţat, miercuri seară, că au decis să publice un live făcut, marţi, de Dan Barna, pe un grup intern al partidului, pe tema negocierilor pentru susţinnerea Guvernului şi a investigaţiei Rise Project. Decizia a venit după ce fragmente din această înregistrare au fost publicate de Rise Project.
"Dan Barna nu are nimic de ascuns. Aseară a vorbit cu membrii partidului despre investigaţia Rise Project. A fost o discuţie internă pe un grup de Facebook pe care sunt colegii din USR. Rise Project a făcut rost de înregistrare şi a publicat-o. Le mulţumim! Numai că Rise are, se pare, doar o înregistrare audio incompletă. Drept urmare, publicăm noi acum toată discuţia, cu înregistrarea video completă. Adevărul despre Dan Barna: este un preşedinte transparent al unui partid de oameni cinstiţi şi competenţi. Dan Barna va fi preşedintele de care au nevoie toţi românii", arată USR. Liderul USR, Dan Barna, spune că ancheta celor de la Rise Project a început în urmă cu două luni, când mai mulţi clienţi ai fostei sale firme au început să fie sunaţi. De asemenea, Barna spune că jurnaliştii au recunoscut că ancheta a pornit de la un pont.

Integral pe Adevărul



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.