Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O elevă din Focșani a fost obligată de doi tineri să prostitueze, căutându-i clienți în decurs de mai multe săptămâni.

Cum fata nu le dădea niciun ban, tinerii au decis să o înregistreze în ipostaze indecente și apoi să o șantajeze.

„Pentru a nu ieşi în pierdere, inculpatul C.C.D. şi C.I. i-au cerut persoanei vătămate să întreţină cu ei relaţii sexuale în schimbul serviciilor de a-i face rost de clienţi (....). Au filmat-o pe persoana vătămată pentru ca apoi să o şantajeze în ipoteza in care aceasta ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ei sau cu persoanele pe care le găseau inculpaţii”, se mai arată în considerentele deciziei citate.

Cum adolescenta a refuzat să mai întrețină relații sexuale cu clienții găsiți, bărbații au lipit fotografii compromiţătoare cu fata în apropierea liceului în care aceasta învaţă. Cazul a intrat în atenţia Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Vrancea, iar ulterior cei doi tineri au fost trimişi în judecată, scrie Adevărul.