Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primul semn că Ludovic Orban e premier. Liberalul recent desemnat în funcția de premier al României beneficiază de protecția și paza ofițerilor SPP. Măsura a fost luată chiar din momentul în care în Monitorul Oficial a apărut decretul prin care a fost desemnat premier, semnat de președintele Klaus Iohannis, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

”Are parte de protecția și paza ofițerilor SPP din momentul în care a apărut decretul în Monitorul Oficial. E normal să fie așa”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Șeful statului Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație susținută, marți, la Palatul Cotroceni, că premierul desemnat este liderul PNL, Ludovic Orban.

Potrivit articolului 103, alineatul 2, din Constituție „candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.