Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uber şi Bolt au primit avizul tehnic pentru a oferi servicii de transport alternativ în România, au declarat pentru „Adevărul” surse din industrie.

Ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu a anunţat, miercuri, pe profilul personal de Facebook, că astăzi, 16 octombrie, ministerul a eliberat avizul tehnic pentru doi dintre operatorii platformelor digitale de transport alternativ cu autoturism şi conducator auto „într-un termen mult mai rapid decât termenul limită prevăzut de lege”.

Termenul limită legal pentru acordarea acestui aviz este 1 noiembrie 2019. Pe site-ul ministerului, lista platformelor digitale avizate tehnic nu a fost încă actualizată. Ministrul Alexandru Petrescu a precizat, la întrebarea „Adevărul”, că operatorii avizaţi vor face anunţul. Surse din industrie susţin că cele două platforme care au primit avizul sunt Uber şi Bolt.

Integral pe Adevărul