Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Pro România, Victor Ponta, i-a transmis premierului desemnat, Ludovic Orban să se prezinte în Parlament pentru învestirea viitorului Guvern doar după ce se asigură că are o majoritate parlamentară – minim 233 de parlamentari.

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta i-a recomandat lui Orban să înceapă negocierile cu grupurile parlamentare dispuse să-l susțină pentru că altfel nu va reuși să obțină voturile necesare.

„Un sfat de strategie pentru Premierul desemnat Ludovic Orban: așa cum a procedat spunând că nu depune moțiunea de cenzură până nu obține cel puțin 233 de semnături de la parlamentari – exact la fel trebuie să procedeze și acum! Să înceapă discuțiile cu Grupurile Parlamentare și cu parlamentarii dispuși să voteze pentru Guvernul său – dacă procedează diferit acum va avea un insucces garantat! Și cred că România are nevoie de un guvern stabil, predictibil și profesionist – cât mai repede!“, l-a sfătuit Ponta pe Ludovic Orban.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.