Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreședintele Mike Pence și avocatul personal al președintelui Trumo, Rudy Giuliani, au anunțat marți că nu vor coopera cu Camera Reprezentanților în ancheta care ar putea duce la pornirea procedurii de impeachment a liderului de la Casa Albă, scrie Reuters.

Pentagonul a anunțat, de asemenea, că nu se va supune cererii legislatorilor de a înmâna documentele legate de eforturile lui Trump de a pune sub presiune Ucraina, cu scopul investigării rivalului său politic. Aceste mișcări ilustrează determinarea președintelui de a bloca eforturile democraților, care i-ar putea pune în pericol mandatul.

"Dovezile legate de obstrucționarea Congresului continuă să se adune", a declarat democratul Adam Schiff, unul dintre liderii efortului de impeachment, în timpul unei conferințe de presă. În schimb, alți oficiali guvernamentali nu s-au dovedit a fi la fel de greu de convins să coopereze.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.