Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi seară că pleacă din minister cu o „mare satisfacţie", pentru că nu există „greaua moştenire”, ci s-a muncit mult, există autostrăzi construite, iar şantierele „duduie”. „Voi pleca din minister cu sentimentul de mare satisfacţie, pentru că s-a muncit mult. S-au lansat proiecte de peste 10 miliarde de euro, avem autostrăzi construite, şantierele duduie, deci se munceşte, dar asta a fost rodul echipei pe care am coordonat-o şi al faptului că m-am implicat personal, am stat numai pe şantiere. Eu sunt convins că oricine va veni la minister nu va fi atât de inconştient încât să nu susţină mediul economic românesc. Sper lucrul acesta. Oricum, sunt parlamentar, voi veghea lucrul acesta din parlament, pentru că ştiu ce las în urmă", a declarat ministrul Cuc, potrivit Agerpres. Acesta a precizat că nu există autostradă pe care să nu se lucreze, sperând că toate proiectele de infrastructură vor fi duse mai departe. „De dimineaţă am fost la Piteşti-Sibiu, la Boiţa, s-a început construcţia, cea mai aşteptată autostradă, ei, bine, acum nu mai ştiu care e cea mai aşteptată, pentru că aşteptată e şi Ploieşti-Braşov, şi Autostrada Transilvania. Se lucrează. Nu există autostradă pe care să nu se lucreze. Eu sper ca infrastructura să nu devină un element de ambiţie. Tot ceea ce s-a lansat trebuie să meargă mai departe, pentru că avem bani, avem fonduri europene, avem constructori buni, trebuie crescut mediul românesc. Sunt convins că unii vor acuza greaua moştenire. Dacă aş fi lăsat ce mi-au lăsat mie tehnocraţii... La Transporturi nu există o grea moştenire. Poate exista doar incompetenţă din partea celor care vin. Mai mult nu poate fi vorba”, a răspuns ministrul unei întrebări.

Integral pe AdevărulComentarii

Moștenirea? Greaua moștenire n-a existat pe dracul, fiind de fapt cele 30 de miliarde euro datorie externă făcute de Ponta și guvernul lui PSD în numai 3 ani de mandat. Acum că această pasăre cu muian de hămesit prosper ce e ditamai Cucul care cântă caca, caca zice că n-a fost greaua moștenire e una, problema e ce moștenire lasă acest guvernoi de căcați incompenteți în urmă, adică celelalte miliarde de euro datorie externă națională lăsate de guvernoiul PSD demis prin moțiune de cenzură. Cuc ăsta jubilează că a fost dat afară cu un șut în cur îndesat pe care l-a primit recent. Muie PSD!

16 octombrie 2019 9:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.