Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul grupului popularilor din Parlamentul European îl asigură pe Ludovic Orban și viitorul său guvern PNL de „sprijinul deplin” al formațiunii. Manfred Weber a publicat un mesaj de susținere după nominalizarea făcută de președintele Klaus Iohannis, pe Twitter.

Manfred Weber salută nominalizarea lui Ludovic Orban ca prim-ministru. „Vești bune din România unde președintele Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban, liderul PNL, ca nou prim-ministru. Trebuie să deschidem un nou capitol între România și Europa, bazat pe încredere mutuală și solidaritate. Poate conta pe sprijinul nostru deplin”, a scris Manfred Weber pe rețeaua de socializare, potrivit Twitter, arată G4Media. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, într-o declarație la Cotroceni, că l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru funcția de premier. Liderul PNL a fost prezent alături de președinte și a precizat care sunt prioritățile sale.

Integral pe Libertatea