Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La scurt timp după ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de preşedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro România, i-a dat un sfat de strategie: aşa cum a procedat spunând că nu depune moţiunea de cenzură până nu obţine cel puţin 233 de semnături de la parlamentari.

"Un sfat de strategie pentru Premierul desemnat Ludovic Orban : asa cum a procedat spunand ca nu depune motiunea de cenzura pana nu obtine cel putin 233 de semnaturi de la parlamentari- exact la fel trebuie sa procedeze si acum !

Sa inceapa discutiile cu Grupurile Parlamentare si cu parlamentarii dispusi sa voteze pentru Guvernul sau - daca procedeaza diferit acum va avea un insucces garantat ! Si cred ca Romania are nevoie de un guvern stabil , predictibil si profesionist - cat mai repede!

Noi - cei de la ProRomania - am demonstrat deja si la motiunea de cenzura ca atunci cand spune DA este DA / cand spunem NU este NU / o sa votam doar ceea ce consideram ca este bine pentru Romania, pentru votantii de centru stanga si pentru candidatul independent Mircea Diaconu!", a scris Victor Ponta de Facebook.