Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis face, la ora 17, anunţul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opoziţiei, dar aceştia nu au vrut să îl facă public până în acest moment.

Ludovic Orban este, aşa cum ştim, în pole-position. Misiunea acestuia de a îşi asigura susţinerea pentru a trece de parlament nu este însă deloc uşoară. Asta pentru că fiecare partid îşi doreşte altceva.

"Acum puţine zile a trecut moţiunea de cenzură şi a căzut Guvernul pesedist. PSD a avut trei guverne care au dăunat României. PSD a inhibat dezvoltarea României şi ne-a ţinut pe loc. Acest lucru a fost constatat de toate partidele din Opoziţie şi în acest fel a fost posibilă moţiunea de cenzură. După consultările cu partidele politice parlamentare am tras concluzia pe care am spus-o şi după prima rundă de consultări, că se conturează un partid în jurul PNL".