Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a susținut că formaţiunea sa va vota şi va susţine doar ceea ce consideră „că este bine pentru România”. Mesajul a fost publicat pe contul de Facebook al liderului Pro România.

„Pro România este un proiect politic nou, de centru stânga, progresist şi proeuropean! România are nevoie imediat de reforme curajoase, de competenţă şi eficienţă! Vom vota şi susţine doar ce considerăm că este bine pentru România, pentru alegătorii social democraţi şi pentru Pro România.
Nu am văzut în niciun fel modul în care un Guvern PNL răspunde acestor aşteptări ale societăţii, aşa că NU se pot baza pe voturile noastre” a scris pe Facebook, Victor Ponta.


Comentarii

Ceasca Da, se pare ca semanati cu Titulescu, atat ca fizionomie cat si diplomatie; Sa nu sfarsiti ca el, insa !!!!

16 octombrie 2019 7:56

Maria Dacă Guvernul „Orban” cade la primul tur de votare sigur la al 2-lea tur vor vota cu ochii închiși majorittatea parlamentarilor....Nici nu va mai conta Linia Partidului PSD-ist Domnule Ciolacu !!....Vor fi toți ”pe Persoană Fizică”,,,,Că n-or fi proști să dea cu piciorul la Nesimțitul Salariu, la mașina de serviciu și biroul parlamentar din teritoriu, la atîta bănet și căcălău de privilegii, la viitoarele Pensii Speciale, la Cameră de Hotel ”5 Stele” în București, la Restaurantul cu cele mai mici prețuri din țară dar cu Mîncare de Lux de la Sediul Parlamentului, la Bilete la ”First Class” în deplasările în străinătate că este nevoie sau în...vacanțe pe banii statului....Și mulți dintre ei au în spate Nepotismul ....neveste, fii și fice, nepoți și amantele în poziții bine plătite ca Bugetari în Instituțiile Statului...Totul pentru un an de zile ?!?....Așa că Orban tot va fi viitorul Prim-ministru și PNL-ul la Guvernare !!!...Ce este rău că dacă se întîrzie mult Madam Dăncilă va vinde și candelabrele de porțelan din Parlamentul Victoriei să se distribuie și ultimile fonduri Baronilor PSD -iști din teritoriu !!!.

16 octombrie 2019 6:18

Florin Bilei Mă cac în gura lu' EURO-sataniștii ăia cu ”gudbai gravittii” holocaustizați de alde Ponta la CAP, în #Corupția Ucide în Chiloți la Metrou și în tot ce ține de subiectul ăsta - ia mai HAI SIKTIR & MUCKLES!

16 octombrie 2019 0:07

Europeanul Asta spune acum. Până la învestire, mai are timp să se răzgândească de câteva ori.

15 octombrie 2019 18:27

Ecce Kurrupt Da, noi foștii pizdaci de la Pro Diarria ne-am scremut alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și kuriștii lui să dăm jos guvernul. Asta ecce bine pentru România. Înainte să fie și mai bine însă trebuie să fie un pic mai rău... A declarat pe Fesebuci viitorul prim ministru când dă naștere sfinkterul, Puie Monta. Între timp pizdacii căcați pe ei de la PZD-PSD se screm să o facă mai blondă pe maimuța pavian cu mantie Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, viitorul președinte al României când va zbura porcul, (n.m.), adică na muie en passant Viorico...Ghinion. La urma urmei tot e bine că pizdacii pizediști de la Pro Kăkarea strigă Muie Ponta și Muie Viorico, deci nu Puie Monta și Puie Viorico. Muie PSD! Noroc curat!

15 octombrie 2019 18:00

Ecce Kurrupt Da, noi foștii pizdaci de la Pro Diarria ne-am scremut alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și kuriștii lui să dăm jos guvernul. Asta ecce bine pentru România. Înainte să fie și mai bine însă trebuie să fie un pic mai rău... A declarat pe Fesebuci viitorul prim ministru când dă naștere sfinkterul, Puie Monta.

15 octombrie 2019 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.