Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lovitură fără precedent pentru Constantin Axinia, directorul general de la CFR! Marius Budăi a decis că este momentul pentru a face modificări la vârful Căilor Ferate Române astfel că l-a demis pe acesta.

Schimbări uriașe la vârful CFR după ce Comisia de Administrația a decis că este momentul să îl demită pe directorul general, Constantin Axinia.

Motivul pentru demiterea directorului general al CFR ar fi refuzul de a a semna un contract de investiții în valoare de sute de milioane de euro.

„Domnul ministru mi-a spus să fac ceva şi nu am făcut: de semnat un contract fără să aştept o hotărâre a instanţei definitivă, ca să pot semna un contract. Pe legislaţie puteam să semnez contractul, dar intram sub incidenţa unei alte legi care spunea că dacă instanţa superioară anulează hotărârea de tribunal voi fi pasibil de o amendă cuprinsă între 1-3% din valoarea contractului”, a spus Axinia, care a adăugat că valoarea contractului este „de câteva sute de milioane de euro”, a declarat Constantin Axinia.

Integral pe Capital