Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Institutul Elie Wiesel reacționează la o declarație controversată a senatorului PSD Șerban Nicolae, care l-a acuzat de nazism pe președintele Klaus Iohannis.

La o emisiune televizată, Nicolae a vorbit despre „exterminarea PSD-iștilor, pe un model de acum 70-80 de ani” și a susținut că Iohannis ar putea să vină cu un set de legi precum cele adoptate de naziști în 1935.

„Faptul ca dl Iohannis si-a pus un gand exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum 70-80 de ani, uitand sau neuitand un asemenea mod de gandire care baga de-a valma simpatizanti si votanti PSD si vorbeste in termeni de disparitie, ma gandesc ca maine-poimaine vine si cu legile de la Nurnberg sa fie tacamul complet”, a spus Șerban Nicolae, potrivit Realitatea.net.

„În noiembrie se vor împlini 15 ani de la asumarea de către președintele României a Raportului final al Comisiei “Elie Wiesel”. A fost un moment de resetare oficială față de istoria și memoria Holocaustului din România. Prin urmare, cu atât mai grave sunt astăzi afirmațiile senatorului Șerban Nicolae la un post de televiziune, prin care sugera că președintele României Klaus Iohannis plănuiește să introducă legile anti-semite de la Nürnberg din timpul lui Hitler”, arată un comunicat al institutului Elie Wiesel.

Integral pe Digi24Comentarii

Kuminecăturile Gemene Reacția duru duru duru duru, nu e pizdă ca și kuru. Ori înbuci la Masă alături de specimenele Homo Superior și primești nota zece oricât te beșești în public pe sfinkterul din față ca un repetent, ori primești oferte serioase la muie și cu gura și cu kuru ca pizdacii inferiori care îndrăznesc să spună adevărul... Asta ecce.

16 octombrie 2019 7:40

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis are un găoz multilateral colorat nicidecum ca arianusul rasist al naziștilor. Exterminarea pizdacilor din ziua de azi, albi sau de orice culoare or fi, ecce cu totul altă mâncare de pește...Numai Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Blondia Dăncilă are găozul multilateral multicăcat de culoarea căcatului proaspăt căcat acolo. Votați Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Blondia Dăncilă care acum nu mai e prim-ministru la nimic, dar va fi viitorul președinte al României când va zbura porcul care va avea arianusul colorat în culorile kurkubeului (n.m.), adică na muie en passant dragă Viorica. Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekalius Pavianul Blondus von Paulus, adică pe scurt Paulus.

16 octombrie 2019 0:46

Florin Bilei Că uite cum am ajuns acuma să pupăm moaștele (hoitului împuțit a') lu' alde Elie Wiesel și să ne mai și închinăm la ele - ia mai HAI SIKTIR!

15 octombrie 2019 23:47

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis are un găoz multilateral colorat nicidecum ca arianusul rasist al naziștilor. Exterminarea pizdacilor din ziua de azi, albi sau de orice culoare or fi, ecce cu totul altă mâncare de pește...

15 octombrie 2019 23:44

Digi-n-cur-24-din-24 - QUIZ - Ghiciți cine era Președintele lins în EURO-kur de ”institutul” Ilie Nevăstuică-Jidovu' acum 14 ani (aveți voie la 3 încercări, n.red.)?

15 octombrie 2019 23:41

Jeffrey Epstein (un PEDO-jidov oarecare, ”sinucis” recent în pușcărie, n.m.) Bine, der ”institutul” (group-ul infracțional, n.m.) cu pricina poartă numele unei HOLO-lepădături (ordinare, n.m.), care (în memoriile sale, n.m.) pretinde că a preferat să se alăture în 1945 garnizoanei SS și să se refugieze în Reich-ul lui Hitler A., ca să nu cadă pradă ”eliberatorilor” sovietici, nu?!

15 octombrie 2019 22:55

Mariana....@Șerban Nicolae te rog să mă scuzi că am luat-o razna, dar sunt (efectiv) dependentă de EURO-poollă și dacă nu sug de urgență una, atunci intru pe lock în sevraj ...

15 octombrie 2019 22:40

Popescu Viorel Aș dori să mai sug încă o euro-poolla (aici, acum, n.m.) dar nu mai găsesc niciuna, că se pare că le-am ronțăit pe toate - nu mă puteți ajuta cumva în mod hoomanitar?!

15 octombrie 2019 22:38

Florin Bilei Nu ratați filmul „Între Chin și Amin”, primul film despre Experimentul Pitești, întrucât a fost realizat fără nicio ”absorbție” de ”fonduri” ”europene” și fără bani ciordiți de Fisc din buzunarul Dvs!

15 octombrie 2019 22:34

Mariana....@Șerban Nicolae Este culmea inepției !...Să ai în fruntea acestui Partid Baronist-Nepotist-Hoțist PSD-ist de tot ”Căcatul” pe una de se remarcă în țară și-n lume că-i ”Proasta Romăniei”....și s-o tragi într-una cu Nazismul....și cu Nazistul....Sunte-ți de tot rîsul curcilor PSD-iștilor !....doar Țața Safta de 75 de ani să ”îngurgiteze” prostiile și inepțiile voastre....De aceea voi PSD-iștilor sunteți în cădere liberă în sondaje iar ”Proasta Romăniei” (cum și Oprișan îi zicea...) să fie de abia a 4-a în topul preferințelor la primul tur de scrutin de la Prezidențiale....

15 octombrie 2019 19:23

mihai Bai "serbane" ca nu te pot scirie cu majuscule ! CRED CA DUPA CUM VORBESTI SI ARATI LOCUL TAU ESTE LA ...."COMTIM" (pentru sacrificare),daca stii ce era ala !!!

15 octombrie 2019 16:37

Fritz A vorbit Serban Nicolae si inca odata s-au confirmat; apucaturile lui de sofer. Daca Johannis planuieste o lege pentru prosti, tu esti primul afectat. Locul tau este la volan, nu in Parlament.

15 octombrie 2019 15:44

x Pai, correct ce-a spus PSD-istul Serban Nicolae, deoarece discursurile lu' Herr Johanis, colcaie de amenintari descreierate, insulte grosolane, toate adresate opozitiei si opozantilor O istorie sinistra se repeta, degeaba sare…….

15 octombrie 2019 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.